Behandlinger


Jeg er klar til at hjælpe dig med dine problemer, f.eks. muskelinfiltrationer, spændingshovedpine, nakke-, skulder-, ryg problemer, bækken dysfunktioner, iskiaes problemer m.m. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.


I klinikken tilbydes der følgende behandlinger:

Akupunktur

Manuel terapi /Columnaterapi

Fysiurgisk massage

Laser Behandling


Manuel terapi /Columnaterapi:


En columnaterapeut (Columna er et andet ord for rygsøjle) er en uddannet massør, som har et specifikt kendskab til ryggens anatomi, fysiologi samt de skader, der kan opstå i ryggen, og hvordan de kan behandles. Der benyttes forskellige behandlingsmetoder:


PRT (Positionel Release Teknik)

MET (Muskel Energi Teknik)

ART (effektiv metode mod muskelspændinger)

TraktionTriggerbehandling samt genoptræning.


I behandlingen arbejdes der både med muskelterapi samt frigørelse af led. Meget ofte er rygsmerter forårsaget af muskelspændinger, der kan afhjælpes med massage, men i omkring hvert tredie tilfælde skyldes smerterne i ryggen dysfunktioner i bækken eller ryghvirvler.


Jeg kan afhjælpe mange rygproblemer:

Hold i nakke og lænd (låsninger/ facetledssyndrom)

Skævheder i ryggen

Lænde/bækken problemer (låst SI-led/bækkenløsning).


Laserterapi tilbydes som behandling af problemer som:

Gigtsmerter, muskelsmerter, inflammation, acne, sårbehandling, bihulebetændelse, fibersprængning, forstuvning, hælspore, karpaltunnelsyndrom, knogleheling mm.

Der tilbydes behandlinger med infrarød sauna, som hjælper på bl.a. muskelspændinger, leddegigt (og andre gigtformer), anspændthed af f.eks. stress mm.

FOLLOW US

Sitame an cosecteur adpscing  eiusmod tempor incdun the labore magna aliqua veniam nostru ullamco.

© All Rights Reserved