Behandlinger og priser hos Lusustid,dk

Trænger du til at forkæle dig selv, din veninde eller din partner, så bestil tid i vores nye lækre lokaler, der emmer af god stemning, og dejlig afslappende atmosfære.Vi tilbyder:FISKESPABODYSCRUBINFRARØD KABINEeller GIGALASERalle behandlinger kan kombineres, og evt afsluttes med en drinks eller en let anretning icafé en.Luksustid.dk finder du i :Egtved CentretAftensang 106040 Egtvedv/ Conny AlbersFISKESPA:Nyd en helt enestående skøn behandling med Garra Rufa-fisk, også kaldet doktor fisk.Det er små fisk der har en evne til at suge og rense for døde hudceller.De er ekstrem effektive mod psoriassis, eksem og acne.Mens du slapper af, peeler 125 små doktor fisk dine fødder fri for døde hudceller og samtidig afgiver et enzym, der blødgør din hud.Fiskene har ingen tænder, så behandlingen føles som en let kilden, eller som mikro massage.30 min. pr. pers 195,-45 min. pr.pers. 225,-Ta´en ven/veninde med:2*45 min 400,-Ring for tidsbestilling Tlf 23459107BODY SCRUBEr en 45 min. behandling, hvor kroppen, arme og ben, skrubbes blidt, med en luksus saltscrub, med havsalt og plejende olier ,der fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og lækker.Der afsluttes med et brusebad.Husk bikini/undertøj der kan tåle salt/ oliePris 45 min. 425,-Book online www.massage-rygterapi.dkINFRARØD KABINE:Regelmæssig behandling med infrarød sauna hjælper bla. på muskelspændinger, ledegigt, og andre former for gigt.Anspændthed af f.eks. stressTest har vist, at man sveder langt flere affaldsstoffer, såsom tungmetaller, pesticidrester og andre “miljøgifte” ud i en infrarød sauna40 min i infrarød sauna + 30 min. massage 325,-Book online: www.massage-rygterapi.dkGIGALASER:Afhjælper og lidre:-gigtsmerter-muskelsmerter-inflammation-acne-bihulebetændelse-fibersprængning-forstuvning-hælspore-karpaltunnelsyndrom-knoglehelingPris pr gang 200,-Ved køb af 10 turs kort, minus 10 %Book online www.massage-rygterapi.dkVi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen i Luksustid.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *